[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Nyheter Kontakta oss [an error occurred while processing this directive]

Grundfos nya dränkbara SL-pumpar i en klass för sig

Grundfos introducerar en ny driftsäker och servicevänlig serie dränkbara avlopps-pumpar som går under benämningen SL. Pumparna har flera innovativa funktioner, varav många är unika för Grundfos.

Den nya pumpserien har speciellt konstruerats för att optimera systemets kapacitet och samtidigt reducera behovet av underhåll. Grundfos SL har en flexibilitet som få pumpar i klassen kan matcha. Korrekt dimensionerad är den en lösning som är optimerad för de specifika förhållandena i just ditt system.

Du kan välja mellan SL1-serien med kanalhjul som gör dem idealiska för avlopps-applikationer eller SLV-serien med SuperVortex-pumphjul som är perfekta för vätskor innehållande stora mängder fasta partiklar, fibrer och slam.

Oavsett vilket alternativ som väljs kan man dra nytta av en mängd funktioner som t ex: en fuktsäker kabelanslutning, dubbel mekanisk axeltätning, Eff1-motorer samt ett spännband som gör det möjligt att vrida motorn 180 grader för enkel demonte-ring av pump och motorenhet.

Några av fördelarna med Grundfos nya SL-serie: 0,9-11 kW
Servicevänlig, dränkbar avloppspump med lång livslängd.

  • Utrustade med EFF1-motorer (1,1–11 kW) för högre verkningsgrad.
  • Inbyggda temperaturgivare i motorlindningarna.
  • Dubbel mekanisk axeltätning av patrontyp för längre livslängd och kortare stillestånd. Lätt att byta på plats, utan specialverktyg.
  • Spännband av rostfritt stål för enkel demontering av pump och motorenhet. Inga verktyg behövs.
  • Integrerade analoga sensorer (tillval) för övervakning av förändringar i motortemperatur, vattenhalt, fukt och isolationsresistans.
  • Upp till 100 mm fri passage med kanal- eller Vortex-pumphjul.
  • Fuktsäker kabelanslutning av rostfritt stål säkerställer att ingen vätska kan tränga in i motorn via kabelanslutningen.
Klicka på bilden för mer information.

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]