[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Nyheter Dokumentation Kontakta oss [an error occurred while processing this directive]

Bergvärme från Nibe. Lika enkelt som lätt.

Med den nya generationen värmepumpar från NIBE uppstod en helt ny standard för bergvärmepumpar: enkla att installera och sätta i drift. Ännu enklare att använda. Drifttid, förbrukning eller personliga inställningar presenteras på en stor och tydlig display och allt styrs med en enda, intuitiv manöverratt och två små knappar. Aldrig tidigare har det varit så lätt att tala med en värmepump.

Gemensam, moduluppbyggd plattform betyder större valfrihet, men med liknande förutsättningar: allt sitter där man förväntar sig och alla rör är dragna utom synhåll. Inbyggd USB-port förenklar upp- och nedladdning av data. Och löstagbar kylmodul betyder smidig transport och hantering, även i trappor.

Nu kan du dessutom ha full kontroll över värmepumpen – även i mobilen. Slå på värmen på vägen hem eller få information om ditt inomhusklimat var du än befinner dig i världen. Möjligheterna är oändliga. Kräver NIBE F1145, F1245 och tillbehöret NIBE SMS 40. Har mobiltelefonen operativsystemet Android går det att använda den mobila applikationen ”NIBE Mobile App”.

För mer information klicka på bilderna eller länkarna nedanför.

   

Löstagbar kylmodul är standard
i NIBE F1126/1226/1145/1245.
Det innebär att du slipper släpa på
230 kg, och istället får två betydligt
mer lätthanterliga delar.


Läs mer om våra bergvärmepumpar
här.

 

Dokumentation
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]