[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Nyheter Kontakta oss [an error occurred while processing this directive]

Kaminer för varje hem

Design och produktutveckling av Conturas kaminer sker i Sverige, liksom monteringen av alla kaminens detaljer. Kaminerna kvalitetskontrolleras innan de lämnar fabriken i Markaryd. Därmed har vi full kontroll över kvaliteten i produktionens alla led. Vi månar om att kaminerna ska vara anpassade efter moderna hem och förhållanden. Vi märker med stolthet våra kaminer ”Made in Sweden”.

Tack för att du besökte oss på Nordbygg 2012

Tack för den här gången och för att du bidrog till en riktigt bra mässa. Vår monter var fullbelagd under större delen av mässan och våra nyheter fick ett riktigt bra mottagande. Missade du mässan och våra nyheter kan du läsa mer om dem på www.contura.se

En smålänning som vämer Europa

Contura kaminer och Premodul skorstenar tillverkas av NIBE i Markaryd i Småland. Att hushålla med tillgångarna har alltid varit en självklarhet i Småland och därför är vår tillverkning modern, resurssnål och effektiv. Kvalitetstänkandet genomsyrar produktionens alla led i vår fabrik som är Europas största och mest moderna tillverkare av kaminer och skorstenar. Våra produkter säljs över hela Europa och uppskattas för sin tidlösa design, effektivitet och höga kvalitet.

Contura är marknadsledande i Sverige på brasvärmeprodukter och en av de ledande tillverkarna i övriga Europa. Contura ingår i börsnoterade Nibe –koncernen.

Mer information på vår hemsida. Klicka på bilderna här bredvid.

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]